2009. jún. 27.

PPS :--->>> VIRÁGCSOKROK

PPS :--->>> KÉPEK A POP KIRÁLYÁNAK ÉLETÉBŐL
Michael Jackson Elhunyt

Michael Jackson június 25-én ötven évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt...

Jackson csütörtökön délben lett rosszul Beverly Hills-i otthonában. A mentők szinte azonnal megérkeztek, majd 30 perccel később egy tűzoltó autóban szállították kórházba. Hivatalosan nem megerősített hírek szerint Jacksont többször is próbálták újra éleszteni a kocsiban, az orvosok pedig közel 1 órán keresztül küzdöttek az életéért a Los Angeles-i kórházban. A boncolásra ma kerítenek sort.

A leginkább hitelesnek mondható információk szerint szívroham miatt hívták ki a mentőket Jacksonhoz. A kórházba 10 testőr kísérte a kocsit több terepjáró limuzinon. Mindenki rémültnek tűnt, ekkora már megérkezett a helyszínre Katherine és Joseph, a sztár szülei is.

Marlon Jackson, a sztár testvére szerint a Pop Király már előző este sem érete jól magát és menedzserén keresztül kérte, hogy orvosai legyenek a közelében. Az orvosok viszont mivel nem találtak semmi komoly problémát nem rendelték el a sztár kórházba szállíttatását. Jacksont másnap reggel már rossz állapotban találták, nem tudott lélegezni sem.

Jackson három gyermekét a délután folyamán vitték a kórházhoz, hogy végső búcsút vegyenek apjuktól. Egy forrás szerint a gyerekeket Katherine fogja nevelni a jövőben.

A kórházba érkezett az összes családtag, ahol jelenleg is minden le van zárva és rajongók veszik körül az épületet. Hasonló virrasztásokat tartanak Jackson Garyben található gyerekkori házánál, a Los Angeles-i villánál, valamint a korábbi otthonánál, Neverlanden. A New York-i legendás Apollo színház előtt külön tábla hírdeti, hogy Jacksont saját hallottjának tekinti az intézmény. Az angliai Glastonbury fesztiválon megemlékezést tartottak Jackson tiszteletére.

A világ legnagyobb internetes áruházában, az Amazon.com-on a 15 legnépszerűbb kiadvány jelenleg mind Jacksoné. A weboldal külön részt szentelt a sztár halálának.

A CNN és az összes fontosabb hír csatorna élőben közvetítette az eseményeket, a zenei csatornákon egész napos műsorokat szentelnek Jacksonnak. A sztár hivatalos weboldalain gyászoló szövegek jelentek meg, a kiadója pedig közleményt adott ki, amiben a részvétüket fejezték ki a család tagok iránt.

A rajongók szerte a világban gyászolják a Pop Királyt.

2009. jún. 15.

ÉRTESITÉSKedves látogatóim!

Bizonytalan ideig nem leszek itthon- nem tudom még- kérem megértéseteket és majd jelentkezem.
Jó pihenést és kellemes napokat kívánok: ildy:)

PPS :--->>> FRED ASTAIRE

2009. jún. 3.

Baráti értesités:)

Sziasztok, szép jó estét mindenkinek!

Nos, hogy is kezdjem?
Azt hiszem vágjunk a közepébe!

Ha választani kell Ti mit választanátok?

A neten eltöltött idő "kicsit nagyon sok "már... szeretnék kint lenni, menni és nem kötöm a géphez magam.
Nagyon szeretem a pps-eket és titeket is.
Én a blogot választom veletek együtt, kissé kevesebb, de jól megválogatott slide show-kal.

Nektek nem kell választani, csak a blogba kell bemennetek- már, aki akar- és ott megtaláljátok, ami kedvetekre való.
Lehetséges, hogy minden nap nem lesz frissités-hisz itt a nyár-, de Ti is utaztok és pihentek, és én is csak 1 Ember vagyok!

Ez a tény azt jelenti, hogy csak néha küldök levélben pps-eket és ne várjátok , hanem a blogban várlak szeretettel és örömmel, szép dolgokkal bennetek.

Remélem senkit sem sértettem meg, aki nem megy- az magára vessen- / nem kényszer/ és ne várja senki a sült galambot.


A pps szeretőknek a blogcimeim:
Blogjaim:
http://ildy-ildy.blogspot.com/
http://ildy2.blogspot.com/

Mindenkit nagy szeretettel üdvözlök és szép és kellemes pihenést kívánok és jó szórakozást! ildy:)Ez a kép ide kívánkozik!!
esc. kapcsolj illetve kapcsolódj ki!! ildy:)Köszönöm, hogy elolvastátok...